Beloften : 6-1 :  Het was al van 25/10 geleden dat Real Noorderwijk nog eens thuis had gespeeld. Nadat verleden week nipt werd verloren in Waalse regionen stond er deze keer opnieuw een loodzware opdracht te wachten. Pibo Tongeren, al jaren een vaste waarde in 2B, had zijn laatste 3 wedstrijden overtuigend gewonnen, Real daarentegen was nog steeds op zoek naar zichzelf. Bij de youngsters ontbraken de broertjes Vivijs, Brent Hendrickx en de nog steeds gekwetste Jelle Lauwers.

Doch het kon dan weer wel rekenen op enkele andere kleppers waaronder Mike Verheyen. De beloften gaan verschroeiend van start, Issam Elouadi brengt na nog geen 3 min. spelen Real op een 2-0 voorsprong. De 3-0 is eveneens van Elouadi met een prachtige trap in de kruising, loepzuivere hattrick Issam ! Kapitein Joren Lambaerts zet de rustcijfers op het scorebord : 4-0. Na de pauze hetzelfde spelbeeld, de thuisploeg is een maatje te groot en krijgt kans na kans. Toch is het Pibo dat het eerst scoort : 4-1. Tijd voor de Berkemussen om nog een tandje bij te steken, Verheyen solo richting het Tongers doel en 5-1 ! Lambaerts pikt zijn 2e goaltje van de avond mee en legt zo de eindcijfers vast : 6-1 en dik verdiende overwinning.
Real Noorderwijk beloften speelde met : Tim Aps, Issam Elouadi, Karel Pauwels, Noureddine Soussi, Yannick Scheerens, Lambaerts Joren, Mike Verheyen, Maverick Saenen en Yener Kilic.

Onder het wakend oog van Stef Wijnants en Stijn Stijnen werd de wedstrijd van de eerste ploeg op gang gefloten. Twee zulke voetbalkenners in de tribune, was dat geen extra druk voor de troepen van trainer Schapmans ? Real begint snedig aan de match en het is Vanvolcksom die de score na 7 min. opent tegen zijn ex-ploeg : 1-0 en dubbel zo hard genieten voor Sven. Snelheid, techniek...dingen waar het zeker niet aan mankeert bij de thuisploeg terwijl Pibo hier vooral veel gestalte tegenover zet.

Bomboi ziet naast zich dubbele meter Vanheeswijck lopen en wint daar dan nog een kopduel tegen ook... Aan inzet ontbrak het dus zeker niet, toch loopt Real 2x vlak na elkaar op een dodelijke counter. De 1-1 wordt voorbij Sacchini gekopt door Detre, de 1-2 is van Eloy. Tongeren scoort 3x op een rij, opnieuw Eloy krijgt teveel ruimte en de 1-3 is een feit ! Cosemans mist nog een 10m-trap voor Real en zo trekt Pibo met een comfortabele voorsprong richting kleedkamers. De donderpreek van coach Schapmans is tot ver buiten de kleedkamers te horen. Iedereen wakker geschud en dat was meteen duidelijk in de 2e helft.

De toeschouwers krijgen een herboren Real te zien, het brengt droomvoetbal met acties om van te smullen en creëert een karrenvracht aan kansen. Deze keer is het de thuisploeg die 3x op een rij kan scoren ! 2 doelpunten van Soussi en eentje van Cosemans, Real staat 4-3 voor. De Noorderwijkenaren zijn helemaal terug ! Maar daarna sputtert het kanon, ook al krijgt Real verscheidene open kansen. De wedstrijd had al gespeeld kunnen zijn...Op aangeven van Aziz Lagouireh tikt Cosemans zijn 2e van de avond binnen : 5-3. 

Even wat ademruimte...heel even maar want Pibo voert de druk op en Sax brengt weer spanning in de match : 5-4. Real wil zijn voorsprong kost wat kost behouden en Tongeren wil nog graag langszij komen... De jongens van coach Schapmans hebben het deze keer wel begrepen en nemen geen onnodige risico's. De ontlading na het eindsignaal is enorm. Real doet weer mee !!! Proficiat gasten ! 

Real Noorderwijk speelde met : Carlo Sacchini, Aziz Lagouireh, Sven Vanvolcksom, Issam Elouadi, Yannick Scheerens, Bob Putzeys, Brecht Cosemans, Noureddine Errajel (Soussi), Sandro Bomboi, Nico Byloos, Joren Lambaerts en Davy Van Bael 

Doelpunten waren van : Vanvolcksom (1), Soussi (2) en Cosemans (2).